• OVERNACHTINGEN

SHORT STAY

Van der Valk Hotel Restaurant Hoorn

https://www.hotelhoorn.com/overnachten

Hotel Hoorn biedt u mooie ruime hotel kamers die van alle luxe en gemakken zijn voorzien voor een verrassende overnachting.

Vanaf businesspark Agriport A7 rijdt u in slechts 15 minuten met de auto naar het Hotel.

Hotel Het Wapen van Medemblik

https://www.hetwapenvanmedemblik.nl/

Op zoek naar een comfortabele kamer of een mooie suite in het hart van Medemblik? Dan hoeft u niet verder te zoeken en kunt u direct door naar de website om een heerlijk fijn verblijf te boeken in een waterrijke omgeving.

Vanaf businesspark Agriport A7 rijdt u in slechts 8 minuten met de auto naar het Hotel.

Hotel de Magneet in Hoorn

http://www.hoteldemagneet.nl/

Er zijn verschillende type kamers in Hotel de Magneet. De kamers bevinden zich op de 1ste en 2de etage en ook een paar op de begane grond.

De hotelkamers hebben een modern interieur met eigen badkamer met bad/douche en toilet, TV, gratis Wifi, telefoon en waterkoker met koffie/thee.

Vanaf businesspark Agriport A7 rijdt u in slechts 20 minuten met de auto naar het Hotel.

Hotel Restaurant Het Wagenwiel

https://www.wagenwiellambertschaag.nl/

Het hotel ligt op 2 km afstand van bedrijventerrein Agriport en beschikt over 8 comfortabele tweepersoons kamers. In het Café-restaurant kunt u s’ avonds genieten van een heerlijk diner en een drankje aan de gezellige bar.

De menukaart bevat á la carte gerechten en plategerechten. Buiten de kaart is er een wisselend 3- gangen menu voor € 17,50 p.p.. Keuze genoeg voor elk budget!

Hotel Oostereiland in Hoorn 

http://gevangenishotelhoorn.nl/

Hotel Oostereiland wordt ook wel het gevangenishotel van Hoorn genoemd. Op de benedenverdieping bevinden zich 11 cellen die zijn gerestaureerd tot mooie hotelkamers maar die niet veel afwijken van hoe het vroeger was. Op de 2e verdieping van het hotel bevinden zich nog 14 ruimere kamers, waarvan er een aantal uitkijken over het IJsselmeer. Vanaf businesspark Agriport A7 rijdt u in slechts 25 minuten met de auto naar het Hotel.

Hotel Petit Nord

http://hotelpetitnord.nl/

Hotel Petit Nord ligt in het hartje van Hoorn, heeft de mooiste kamers en suites en heeft twee top restaurants in hetzelfde pand: Madame Cheung en Restaurant Soya.

Het hotel ligt op enkele minuten loopafstand van het NS station Hoorn. Vanaf het hotel bent u in 15 minuten autorijden bij businesspark Agriport A7 en u kunt ook in 25 minuten met het openbaar vervoer (bus) vanaf het station naar businesspark Agriport.

De Keizerskroon

https://keizerskroonhoorn.nl/nl-nl

Het 3-sterrenhotel De Keizerskroon ligt in het centrum van Hoorn, ideaal voor iedereen die Nederlandse gastvrijheid geniet. Zowel recreatie- als zakenreizigers.

Vanaf businesspark Agriport A7 rijdt u in slechts 15 minuten met de auto naar het Hotel.

ETEN EN DRINKEN  

Eten & drinken bij de Baaz

www.bijdebaaz.nl

Zonder meer in Middenmeer de beste plek voor ontbijt, lunch, daghap of een snack. Genieten zoals het hoort aan de A7 bij Agriport. Niet lang wachten, lekker snel klaar. Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Brasserie Wings

www.brasseriewings.nl

Heeft u iets te vieren, bent u opzoek naar een vergaderruimte of heeft u trek in een lekkere lunch met prachtig uitzicht over de vliegvelden van Middenmeer dan bent u aan de Flevoweg 1a aan het goede adres. Voor alle bezoekers gratis parkeren, wifi en een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Vanaf businesspark Agriport A7 rijdt u in slechts 8 minuten met de auto naar de brasserie.

Effe Eten

https://www.welkombijdeburen.nl/nl/restaurant/effe-eten/

Verscholen achter de gevel van het Café bij de Buren vindt u het restaurant Effe Eten bij de Buren. Wat begon in 2014 als een gezellig eetcafé is nu uitgegroeid tot een volwaardig restaurant waar u van donderdag t/m zondag avond heerlijk kunt dineren.

Vanaf businesspark Agriport A7 rijdt u in slechts 12 minuten via de Rijksweg A7 met de auto naar het restaurant.

Meijer’s 2.0

https://restaurant-meijers.nl/

Restaurant Meijer’s heeft zich gevestigd in Medemblik en serveren ‘ De 10 van Meijer’s’. Het concept beslaat een selectie van 10 kleine culinaire hoogstandjes waarmee u zelf een vier, vijf of zes gangenmenu kan samenstellen.

Vanaf businesspark Agriport A7 rijdt u in slechts 10 minuten met de auto naar het Restaurant. Voor de openingstijden of meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website van Meijer’s 2.0

Van der Valk Hotel Restaurant Hoorn

https://www.hotelhoorn.com/eten-drinken

Van der Valk Hotel Hoorn biedt u drie sfeervolle restaurants, allen met een eigen karakter en dus perfect voor al u doeleinden.

Vanaf businesspark Agriport A7 rijdt u in slechts 10 minuten via de rijksweg A7 met de auto naar het restaurant.

Barrels Irish Pub (Hoorn) 

http://barrels.nl/

Barrels Pub & More is één van de laatste, originele bruine cafés in Hoorn. Zij zitten gevestigd op de goed bereikbare Dubbele Buurt. Het is ouderwets ingericht met schaarse verlichting en veel donkerbruin hout. De gezellige, gemoedelijke sfeer is direct voelbaar als u binnenstapt. Vanaf businesspark Agriport A7 rijdt u in slechts 15 minuten via de rijksweg A7 met de auto naar het restaurant.

Hotel Restaurant Het Wagenwiel

https://www.wagenwiellambertschaag.nl/

Het restaurant ligt op 2 km afstand van bedrijventerrein Agriport.  In het Café-restaurant kunt u terecht voor lunch, diner en voor een drankje aan de gezellige bar.

De menukaart bevat á la carte gerechten en plategerechten. Buiten de kaart biedt Het Wagenwiel een wisselend 3- gangen menu voor € 17,50 p.p.. Keuze genoeg voor elk budget!