• OVERNIGHT STAYS

SHORT STAY

Van der Valk Hotel Restaurant Hoorn (met weblink) https://www.hotelhoorn.com/overnachten

Hotel Hoorn biedt u mooie ruime hotel kamers die van alle luxe en gemakken zijn voorzien voor een verrassende overnachting.

Vanaf businesspark Agriport A7 rijdt u in slechts 15 minuten met de auto naar het Hotel.

Hotel Het Wapen van Medemblik (met weblink) https://www.hetwapenvanmedemblik.nl/

Op zoek naar een comfortabele kamer of een mooie suite in het hart van Medemblik? Dan hoeft u niet verder te zoeken en kunt u direct door naar de website om een heerlijk fijn verblijf te boeken in een waterrijke omgeving.

Vanaf businesspark Agriport A7 rijdt u in slechts 8 minuten met de auto naar het Hotel.

Hotel de Magneet (met weblink)

http://www.hoteldemagneet.nl/

Er zijn verschillende type kamers in Hotel de Magneet. De kamers bevinden zich op de 1ste en 2de etage en ook een paar op de begane grond.

De hotelkamers hebben een modern interieur met eigen badkamer met bad/douche en toilet, TV, gratis Wifi, telefoon en waterkoker met koffie/thee.

Vanaf businesspark Agriport A7 rijdt u in slechts 20 minuten met de auto naar het Hotel.

Hotel Oostereiland (met weblink)

http://gevangenishotelhoorn.nl/

Hotel Oostereiland wordt ook wel het gevangenishotel van Hoorn genoemd. Op de benedenverdieping bevinden zich 11 cellen die zijn gerestaureerd tot mooie hotelkamers maar die niet veel afwijken van hoe het vroeger was. Op de 2e verdieping van het hotel bevinden zich nog 14 ruimere kamers, waarvan er een aantal uitkijken over het IJsselmeer. Vanaf businesspark Agriport A7 rijdt u in slechts 25 minuten met de auto naar het Hotel.

Hotel Petit Nord (met weblink) http://hotelpetitnord.nl/

Hotel Petit Nord ligt in het hartje van Hoorn, heeft de mooiste kamers en suites en heeft twee top restaurants in hetzelfde pand: Madame Cheung en Restaurant Soya.

Vanaf businesspark Agriport A7 rijdt u in slechts 15 minuten met de auto naar het Hotel.

De Keizerskroon (met weblink) https://keizerskroonhoorn.nl/nl-nl

Het 3-sterrenhotel De Keizerskroon ligt in het centrum van Hoorn, ideaal voor iedereen die Nederlandse gastvrijheid geniet. Zowel recreatie- als zakenreizigers.

Vanaf businesspark Agriport A7 rijdt u in slechts 15 minuten met de auto naar het Hotel.

FOOD AND DRINKS

Eten & drinken bij de Baaz: (met weblink) www.bijdebaaz.nl

Zonder meer in Middenmeer de beste plek voor ontbijt, lunch, daghap of een snack. Genieten zoals het hoort aan de A7 bij Agriport. Niet lang wachten, lekker snel klaar. Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Brasserie Wings: (met weblink) www.brasseriewings.nl

Heeft u iets te vieren, bent u opzoek naar een vergaderruimte of heeft u trek in een lekkere lunch met prachtig uitzicht over de vliegvelden van Middenmeer dan bent u aan de Flevoweg 1a aan het goede adres. Voor alle bezoekers gratis parkeren, wifi en een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Vanaf businesspark Agriport A7 rijdt u in slechts 8 minuten met de auto naar de brasserie.

Meijer’s 2.0: (met weblink) https://restaurant-meijers.nl/

Restaurant Meijer’s heeft zich gevestigd in Medemblik en serveren ‘ De 10 van Meijer’s’. Het concept beslaat een selectie van 10 kleine culinaire hoogstandjes waarmee u zelf een vier, vijf of zes gangenmenu kan samenstellen.

Vanaf businesspark Agriport A7 rijdt u in slechts 10 minuten met de auto naar het Restaurant. Voor de openingstijden of meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website van Meijer’s 2.0

Effe Eten: (met weblink) https://www.welkombijdeburen.nl/nl/restaurant/effe-eten/

Verscholen achter de gevel van het Café bij de Buren vindt u het restaurant Effe Eten bij de Buren. Wat begon in 2014 als een gezellig eetcafé is nu uitgegroeid tot een volwaardig restaurant waar u van donderdag t/m zondag avond heerlijk kunt dineren.

Vanaf businesspark Agriport A7 rijdt u in slechts 12 minuten via de Rijksweg A7 met de auto naar het restaurant.

Van der Valk Hotel Restaurant Hoorn: (met weblink) https://www.hotelhoorn.com/eten-drinken

Van der Valk Hotel Hoorn biedt u drie sfeervolle restaurants, allen met een eigen karakter en dus perfect voor al u doeleinden.

Vanaf businesspark Agriport A7 rijdt u in slechts 10 minuten via de rijksweg A7 met de auto naar het restaurant.

Barrels Irish Pub (Hoorn)  (met weblink)

http://barrels.nl/

Barrels Pub & More is één van de laatste, originele bruine cafés in Hoorn. Zij zitten gevestigd op de goed bereikbare Dubbele Buurt. Het is ouderwets ingericht met schaarse verlichting en veel donkerbruin hout. De gezellige, gemoedelijke sfeer is direct voelbaar als u binnenstapt. Vanaf businesspark Agriport A7 rijdt u in slechts 15 minuten via de rijksweg A7 met de auto naar het restaurant.

© Agriport A7 - Gemaakt door Cees en Co